Szint:
2
Ezen új kurzusunk kiválóan kiegészíti a ’Haladó csokoládé technikák – A modul’ tanfolyamot. Tematikájában azon termékek bemutatására koncentrálunk, melyek tökéletesen illeszthetők egy csokoládé üzlet, cukrászda választékába. Hosszabb eltarthatóságú, mégis természetes összetételű csokoládé specialitások, melyek garantáltan elnyerik a legigényesebb fogyasztók tetszését is.
Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:
- nougatine (ropogós csokoládé szeletek magvakkal)
- töltött táblás csokoládék
- csokoládé spread (kenhető állagú csokoládé krém)
- drazsé készítés
- francia nugát
- gyümölcskaramell
- vágott, több rétegű bonbon
A fent említett termékcsoportok sikeres pozicionálását nemzetközi példákkal is alátámasztjuk, és segítséget adunk a hatékony kommunikációhoz és értékesítéshez.