Címlap

Petit Four desszertek és kekszek (2 nap)

Kiknek szánjuk: Csokoládé készítőknek, akik bővíteni szeretnék termékválasztékukat cukrászati termékekkel, valamint azon cukrász szakembereknek, akik el kívánják sajátítani ezen különleges desszertek, vendégváró falatok készítésének technikáit.

Célunk: A kurzus elvégzését követően újfajta ízekkel és formákkal bővíthetjük desszertjeink körét, és széles választékban ajánlhatunk magas minőségű apró desszerteket.

A kurzus leírása:
Petit Four tanfolyamunk keretein belül bemutatjuk az egyre népszerűbb, francia eredetű apró sós és édes sütemények készítését, melyek egyaránt használhatók cukrászatban és gasztronómiában, akár elő- vagy utódesszertként.
A XVIII. század óta népszerű falatnyi desszertek a modern cukrászati technikákkal ötvözve izgalmas ízkombinációkat és különleges formavilágot kínálnak. Készítésük gyors és egyszerű, szezonálisan változtatható.
A kurzus során a kategória irányvonalainak megfelelően egyaránt készülnek édes és sós, friss és száraz termékek, mint például falatdesszertek, kekszek, nyitott bonbonok, macaronok, mini tartletek stb.

Szint: 
2
Dátum: 
2020.10.20. - 2020.10.21.
Oktató: 
Gácsi Zoltán
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
cukrász
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető